PilveKatrin

Ja Issand käis nende ees, päeval pilvesambas juhatamas neile teed, ja öösel tulesambas, andes neile valgust… (2. Moosese 13:21)

Ülevaade MTÜ Ülistus senisest tegevusest

Lisa kommentaar

MTÜ Ülistus on asutatud 2014. aastal. MTÜ eesmärk on kristliku muusikatöö ja misjonitegevuse edendamine. MTÜ-l on kaks liiget ning MTÜ tegemistesse on kaasatud paarkümmend inimest Rakkest ja kaugemalt.

2016. aasta suvest osaleme Kesk-Eesti koguduste mehise lauluansambli tegemistes, mis 2017. aasta suvest kannab nime Beati. 2016. aasta sügisel andsime hooandjate toel välja omaloodud ülistusmuusika heliplaadi “Tuule tee. Rando laulud 1”. Teeme ettevalmistusi järgmiste heliplaatide väljaandmiseks Rando laulude ja meesansambli muusikaga.

Oleme MTÜ asutamisest möödunud nelja aasta jooksul muusika ja sõnaga teeninud jumalateenistustel, surnuaiapühadel, hooldekodudes, kontsertidel, laulatustel, matustel, juubelitel, külapäevadel, kokkutulekutel jm sündmustel Aos, Haapsalus, Hillestes, Järva-Jaanis, Jõgeval, Kehras, Koerus, Kohtla-Järvel, Kõpus, Käinas, Mänspel, Paides, Peedul, Pukas, Pärnus, Rakkes, Rakveres, Räitsveres, Sadalas, Selisel, Tallinnas, Tartus, Turbas, Tõrvas, Türil, Võrus ning kaugemal Iisraelis, Leedus, Lätis ja Norras.

MTÜ helitehnikaga teenime Rakke Koguduse jumalateenistustel jm tegemistes. Koostöös Rakke koguduse, valla, kultuurikeskuse ja EELK Simuna kogudusega oleme viimastel aastatel panustanud Ao kalmistu surnuaiapühal, hingedepäeva kontserdil Ao kabelis, Rakke advendiküünla süütamisel ning jõulujumalateenistustel Ao kabelis.

MTÜ tegevuse kohta oleme jaganud infot Pereraadios, MTÜ veebilehel ja FB grupis Rando laulude sõbrad.

2018_tegevuse_ylevaates


MTÜ senise tegevuse ülevaate esitasime oktoobris 2018 vallavalitsusele koos MTÜ tegevustoetuse taotlusega 2019. aastaks.

Alates 2014 aasta- ja tegevusaruannete lingid MTÜ Ülistus kodulehel.



Postituse lõpus võib WordPress näidata reklaame, mis ei ole seotud selle blogiga.

Lisa kommentaar